Apie 1.30 val. J. Jasinskio g. buvo sustabdytas automobilis „Opel Meriva“, kuriuo važiavo neblaivių užsieniečių kompanija. Vairuotojas – Ukrainos pilietis – „pripūtė“ 0,78 prom. Be to, jis neturėjo dokumentų. Todėl asmenybės nustatymui buvo nuvežtas į policijos komisariatą. Jo keleiviai žadėjo dokumentus atvežti į komisariatą.

Po kelių minučių stabdomas nesustojo „CityBee“ automobilis, jį nusivijo vienas patrulių ekipažas. Pasivijus paaiškėjo, kad vairuotojas blaivus, teisę vairuoti turi, tik žioplas – nepastebėjo, kad jį stabdo pareigūnai.

Grįžtant į reido vietą patruliai atkreipė dėmesį į kitą „CityBee“ automobilį, su įjungtu posūkio signalu. Privažiavus reido vietą automobilis buvo sustabdytas. Įtarimai pasitvirtino – vairuotojui nustatytas 0,85 prom. girtumas.

Jaunas vyras dar bandė prieštarauti sakydamas, kad Anglijoje su tiek promilių vairuoti leidžiama, bet jam buvo paaiškinta, kad čia ne Anglija. Vyrukas pradžioje kalbėjo angliškai, bet supratęs, kad apsimetimas užsieniečiu neišgelbės (nes paaiškėjo, kad tai Lietuvos pilietis), ėmė šnekėti rusiškai ir pareikalavo vertėjo.

Paskui įkliuvo pavežėjas su „Toyota Corolla“, sausakimša tamsiaodžių užsieniečių. Paaiškėjo, kad keleivius vežiojantis vyras neturi vairuotojo pažymėjimo. Teisė vairuoti iš jo atimta, nes buvo įkliuvęs girtas prie vairo.

Reidui besibaigiant buvo sustabdytas „Audi“ vairuotojas, važiavęs su mergina. Vaikinui pasisekė: jis „pripūtė“ 0,41 prom., bet pritaikius alkotesterio paklaidą gavosi, kad neviršijo 0,40 prom. ribos.