Kaip DELFI informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus budėtojas, susidūrė du automobiliai „Audi A4“ ir „VW Golf“, pastarasis nulėkė nuo kelio.

Automobilyje „VW Golf“ buvo prispausti penki žmonės: du suaugusieji ir trys vaikai. Automobilį vairavęs vyras ir moteris buvo žuvę.

Gelbėtojų žiniomis, du berniukai buvo be sąmonės. Mergina (manoma, nepilnametė) buvo sąmoninga.

Automobiliu važiavo vienos šeimos nariai: tėtis, mama ir du sūnūs. Kartu važiavo vyresniojo sūnaus 16-metė draugė.

Papildyta. Mirė ir vienas iš berniukų. Policijos departamento duomenimis, žuvo „VW Golf“ vairuotojas (gim. 1978 m.), jo žmona (gim. 1980 m.) ir sūnus (gim. 2002 m.). Į ligoninę atvežti du „VW Golf“ keleiviai: berniukas (gim. 2007 m.) ir mergina (gim. 2002 m.).

Automobilio „Audi A4“ vairuotojas (gim. 1990 m.) iš avarijos vietos buvo pabėgęs, bet vėliau buvo surastas laukuose ir dėl sužalojimų nuvežtas į ligoninę. Jam nustatytas 1,27 prom. girtumas. Vyras uždarytas į areštinę.

Dar papildyta. Antradienio popietę Krašto apsaugos ministerija išplatino pranešimą: „Krašto apsaugos ministerijos ir Lietuvos kariuomenės vadovybė reiškia gilią užuojautą eismo įvykio Marijampolėje metu žuvusiųjų artimiesiems.

Sausio 1-osios naktį skaudų eismo įvykį galimai sukėlęs asmuo yra Vytenio bendrosios paramos logistikos batalione (Marijampolė) tarnaujantis profesinės karo tarnybos vyresnysis eilinis (g. 1990 m.), tarnybą pradėjęs 2016 m. Asmuo šiuo metu sulaikytas, eismo įvykį tiria policija“.