DELFI skaitytojas pranešė, kad šalia Valkininkų, apie porą kilometrų Vilniaus link, popietę susidūrė keturios transporto priemonės.

13.42 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 pranešta, kad eismo įvykė pateko trys transporto priemonės: Valkininkų seniūnijoje, netoli Čižiūnų kaimo įvyko eismo įvykis, kuriame susidūrė keleivinis autobusas ir du lengieji automobiliai.

Ugniagesių duomenimis, atvykus gelbėtojams, prispaustų žmonių nebuvo, sužeistus tris žmones apžiūrėjo medikai. Gelbėtojų žiniomis, į avariją patekę žmonės sąmoningi.

Avarijos liudininkai nurodė, kad į sunkvežimį vienas po kito atsitrenkė du automobiliai, į juos dar trenkėsi autobusas su keleiviais.

Avarijos liudininkų teigimu, po avarijos nusidriekė nemenka spūstis, tad vieni kitus vairuotojai perspėja neskubėti toje atkarpoje, kad neįvyktų didesnė nelaimė.

Socialiniuose tinkluose vaizdo įrašą patalpinę žmonės abejojo, ar po tokio vaizdo lengvojo automobilio vairuotojas išgyveno. Alytaus apskrities policijos atstovė Kristina Janulevičienė patvirtino, kad žuvusių žmonių tikrai nėra.

DELFI dėkoja skaitytojams už nuotraukas bei Agnei už fimuotą medžiagą bei informaciją!

Policijos pareigūnai patikslino, kad avarija įvyko kelio atkarpoje, kurioje vyksta kelio asfaltavimo darbai, susidūrė keturi automobiliai.

Darbus vykdantys darbuotojai, reguliuodami transporto eismą, sustabdė automobilių srautą važiuojantį iš Vilniaus pusės, kad galėtų pravažiuoti priešinga kryptimi judantys automobiliai.

Pirmasis sustojo kelininkų sunkvežimas, paskui jį „Audi A6“ ir „Ford Galaxy“ automobiliai, sustojusių automobilių nepastebėjo atvažiuojantis autobusas ir trenkėsi į juos. Nuo smūgio lengvieji automobiliai atsidūrė sunkvežimio ir autobuso „spąstuose“.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykio metu nukentėjo 5 žmonės, jais rūpinasi medikai. Informacijos apie sužalojimus medikai dar nepateikė
Autobusas važiavo Vilnius-Marijampolė maršrutu.

Eismo įvykio vietoje dirba Alytaus ir Varėnos policijos pareigūnai.