Vilniaus policija DELFI informavo, kad buvo gautas pranešimas, jog Ozo gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, „Volvo“ automobilio vairuotojas apgadino „Nissan“ ir pasišalino iš įvykio vietos.

Toli „Volvo“ automobilio vairuotojas nenuvažiavo, policijos pareigūnai jį susistabdė toje pačioje gatvėje. Pasirodo, kad transporto priemonę vairavo neblaivus buvęs Seimo narys G. Mikolaitis, jis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,86 promilės.

DELFI pavyko susisiekti su buvusiu Seimo nariu, visgi, jis šiuo metu kalbėti atsisakė.

DELFI primena, kad G. Mikolaitis į policijos akiratį patenka ne pirmą kartą. Buvęs Seimo narys 2006 metais sukėlė avariją ir pasišalino iš įvykio vietos, manoma, kad jis buvo neblaivus.

Į skandalą G. Mikolaitis įsivėlė ir 2008 metų balandį, kai per Gedimino Kirkilo Vyriausybės ataskaitos pateikimą Seime galimai neblaivus klajojo po parlamentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (342)