16.51 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdos r., Sendvario sen., ties Jakų žiedu apsivertė automobilis, prispaustas žmogus.

Atvykus pagalbai paaiškėjo, kad „Audi“ automobilis buvo sustojęs, kai į jo galą rėžėsi VW. „Audi“ automobilis buvo nublokštas į atitvarus.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos m. priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos Apskrities vyriausiam policijos komisariatui).

Labai sunkios būklės 20-ties metų jaunuolį ugniagesiai išvadavo iš nuolaužų, tačiau medikai netrukus pranešė, kad išgelbėti jo gyvybės nepavyko. Žuvęs vaikinas sėdėjo keleivio vietoje.

Po avarijos automobilį matę pravažiuojantys žmonės aptarinėjo, kad stipriai sumaitotas lengvojo automobilio galas ir netoliese stovėjo sunkvežimis.

Policjos pareigūnai DELFI patvirtino, kad po avarijos automobilis nesivertė,.

Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis DELFI sakė, kad atvykus gelbėtojams buvo ant viaduko buvo du apdaužyti automobiliai.

DELFI dėkoja skaitytojui Eimantui už vaizdo įrašą.