Rugsėjo 28 d. apie 22 val. 34 min. Vilniuje, Blindžių g., automobilio „Toyota Avensis“ vairuotojas (gimęs 1998 m.) nesuvaldęs automobilio, užvažiavo ant šaligatvio ir partrenkė tris juo ėjusias pėsčiąsias (gimusias 1997 m., 1998 m. ir 1995 m.) bei nulaužė gatvės apšvietimo stulpą ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Nukentėjusios merginos skubiai išvežtos į ligoninę. Visoms jos medikai tvarstė lūžius. 1997 m. gimusi mergina dėl dešinio šlaunikaulio lūžimo ir 1998 m. gimusi jos draugė dėl abiejų šlaunų ir pilvo sienos sumušimų gydomos ligoninėje.

1995 m. gimusi nukentėjusioji, medikams nustačius kairės pėdos 1,2,3-jo padikaulių lūžimus bei 4-jo piršto lūžimą, krūtinės ląstos sumušimą ir šlaunies nubrozdinimą, suteikus būtinąją pagalbą, išleista į namus.

Po avarijos sprukęs bėglys toli nenuvažiavo. Gulbių ir Birutės g. sankryžoje automobilis „Toyota Avensis“ nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir atsitrenkė į medį. Liudininkai policijai nurodė, kad vairuotojas, palikęs automobilį, iš įvykio vietos pasišalino, bet vėliau grįžo.

Paaiškėjo, kad tėvo automobilį vairavęs vyras neturi teisės vairuoti transporto priemonę. Automobilio vairuotojui nustatyta 1,22 prom. girtumas.