Maždaug valandai likus iki vidurnakčio, gausios policijos pajėgos darbavosi Mickūnuose. Čia „pasižymėjo“ moteris, kuri vairavo „Porsche Cayenne“, kuriai nustatytas 1,39 prom. girtumas. Moteris dar bandė aiškintis su pareigūnais, kad ji išgėrė „vos 50 gramų“, tačiau alkoholio matuoklio rodmenys tokia versija kėlė abejonių.

Moteris tikino, kad prie vairo sėdo, nes reikėjo iš vakarėlio parsivežti vyrą. Keleivio vietoje sėdėjęs vyras išties buvo išgėręs, jis nė nesisiūlė sėsti vietoj moters prie automobilio vairo. Kartu automobiliu važiavo ir vaikas. Vaiką moteris vežėsi kėdutėje.

Gindamas savo moterį vyras dar bandė aiškinti, kad ji ne kokia nusikaltėlė, tačiau atsakingu tokį elgesį pavadinti sunku.

Į Naująją Vilnią iš Mickūnų persikėlusiems pareigūnams ilgai pažeidėjų laukti nereikėjo. Netoli „Moki veži“ prekybos centro jų dėmesį patraukė motorolerio vairuotojas. Sustabdžius vairuotoją paaiškėjo, kad paauglys sumanė pasivažinėti neturėdamas teisės vairuoti tokią transporto priemonę. Kadangi vairuotojas dar nesulaukęs pilnametystės, pareigūnams teko ieškoti jo tėvų.

Netrukus pasiimti vaiko atvyko jo tėtis. Vyras elgėsi santūriai, ramiai pabendravo su pareigūnais, sulaukė baudos ir išsivežė sūnų.

Kol pareigūnai bendravo su paaugliu ir jo tėvu, gavo pranešimą, kad kone tuo pat metu Vilniaus centre, netoli Katedros, buvo sustabdytas girtas „CityBee“ vairuotojas. Pareigūnai vyrui nustatė 3,10 prom. girtumą, tad vairuotojas užsidirbo dar ir baudžiamąją bylą.

„CityBee“ tokiems vairuotojams taip pat taiko baudas už sutarties pažeidimus.

Jau gerokai po vidurnakčio reidas persikėlė į sostinės Geležinio Vilko gatvę. Čia vairuotojai pasitaikė kiek drausmingesni, tačiau trims teko priminti, kad jie važinėja be automobilio draudimo, vienas vairuotojų važiavo automobiliu, neturinčiu techninės apžiūros, o taksi vairuotojas nebuvo prisisegęs saugos diržo ir teisinosi, kad taip jis saugosi nuo galimų užpuolikų.