Naktį iš penktadienio į šeštadienį sostinės policijos pareigūnai skubėjo į eismo įvykį Pilaitės prospekte. Buvo pranešta apie galimai neblaivaus vairuotojo sukeltą avariją.

Apie vidurnaktį įvykio vietoje kelių policijos pareigūnai pamatė sumaitotus automobilius, nuverstą apšvietimo stulpą ir neblaivų kaltininką, kuris į alkoholio matuoklį pripūtė net 3,53 promilės. Jis buvo pristatytas į komisariatą.

Įvykyje dalyvavęs blaivus vyras, kuris vairavo „Opel Zafira“, teigė, kad važiavo namo ir pamatė, jog atlekia „Mercedes Benz“ automobilis, jis keistai manevravo, todėl iš karto atsirado įtarimų, jog vairuotojas yra neblaivus.

Jaunas vyras pasakojo, kad pamatęs keistus vairuotojo veiksmus persirikiavo į pirmą eismo juostą ir sulėtino greitį, bet tai situacijos nepagerino.

„Mercedes Benz“ dešinės pusės ratais užvažiavo ant šaligatvio, pasipylė žiežirbos, nes metalas buvo braukiamas per grindinį.

Galiausiai girto vyro vairuojama transporto priemonė rėžėsi į jaunuolio vairuojamą „Opel Zafira“ taip stipriai, kad ji trenkėsi į apšvietimo stulpą, jį nuvertė ir nuvažiavo į pievas.

Įvykio kaltininkas prašė bei maldavo kito vairuotojo nekvieti policijos, visgi jo norai nebuvo įgyvendinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)