Susidūrė automobilis „Renault Laguna“ ir priešprieša važiavęs BMW X5.

Liudininkų teigimu, „Renault“ išvažiavo į priešingą eismo juostą. Automobilis ko gero į priešpriešinę eismo juostą išlėkė skersas, nes sudaužytas visas šonas.

Nukentėjo kartu su galimu kaltininku važiavę du asmenys bei BMW automobiliu važiavęs 3 metų vaikas.

Gausios policijos pajėgos ieško „Renault“ vairuotojo. Jis paliko savo automobilį, sužalotus keleivius ir pabėgo.

Įvykio vietoje DELFI sužinojo, kad mažametis vaikas BMW automobilyje buvo vežamas be specialios kėdutės.

Pirminiais duomenimis, į įvykio vietą atvyko BMW automobiliu važiavusių asmenų giminaitis, pasiėmė vaiką ir jį išvežė namo. Medikai skubiai ten nuvyko ir iš namų mažametį išgabeno į ligoninę, jis stiprių sužalojimų nepatyrė.

„Renault“, kurio vairuotojas pabėgo, keleiviai buvo patikrinti alkotesteriu. Pasak pareigūnų, vienas buvo blaivus, o kitas toks girtas, kad net nesugebėjo deramai papūsti į alkoholio matuoklį. Abu išvežti į ligoninę.

Tikėtina, kad sužalotas ir bėglys - išsiskleidusi vairuotojo saugos pagalvė kruvina.

Įvykio metu abi transporto priemonės sumaitotos, viena jų nulėkė nuo kelio.

Įvykio vietoje dirbo ekspertas, iš „Renault“ paimti pabėgusio vairuotojo kraujo pavyzdžiai. Buvo iškviesti ir ugniagesiai gelbėtojai, bet kadangi prispaustų žmonių nebuvo, jie tik atjungė sudaužytų automobilių akumuliatorius ir nuvalė kelią.

Praėjus pusantros valandos po avarijos kelias vis dar buvo nepravažiuojamas, susidarė didelės spūstys (šiuo keliu į Baltarusiją važiuoja daug vilkikų).

Papildyta 11.07 val.

Automobilio „Renault Laguna“ keleivis (gimęs 1990 m.) dėl daugybinių kūno sužalojimų ir smakro žaizdos, keleivis (gimęs 1990 m.) dėl galvos žaizdos ir kairės šlaunies sumušimo bei BMW X 5 keleivė (gimusi 2014 m.) dėl veido ir kaklo nubrozdinimų bei galvos smegenų sukrėtimo gydomi ligoninėje.