Visiškai sumaitotame automobilyje buvo du žmonės, buvo iškviesti ugniagesiai gelbėtojai. Pasak liudininkų, vairuotojas buvo be sąmonės. Sužeistuosius iš automobilio išvadavo pravažiuojantys žmonės ir ugniagesiai gelbėtojai.

Apie 18.50 val. Alytaus apskrities policijos atstovė Kristina Janulevičienė DELFI sakė, kad abiejų automobilyje buvusių žmonių (vyro ir moters) būklė sunki.

Smūgis į didelę pušį buvo toks, kad iš žemės iškėlė šaknis.

Papildyta. Pirmadienį policija pranešė, kad „VW Polo“ vairavo Rusijos pilietis. Policijos duomenimis, vairuodamas įmonei priklausantį automobilį „VW Polo“, Rusijos Respublikos pilietis (gim. 1976 m.) nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į pakelės medį. Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotojas bei keleivė (gim. 1990 m.). Vairuotojui medikai diagnozavo politraumą, jis paguldytas į Vilniaus universitetinę ligoninę, keleivei diagnozuotos veido žaizdos, suteikus medicininę pagalbą ji išleista į namus.

Sekmadienį šiame kelyje tai buvo jau antra avarija. Apie 14.45 val. netoli Paluknio (Trakų r.) susidūrė trys automobiliai: „Volvo“ su užsienietiškais numeriais, „Opel Zafira“ ir „Audi“. Į ligoninę išvežti „Opel“ vairuotojas (lūžo kelio girnelė) ir keleivė (krūtinės sumušimas).