Krašto apsaugos ministerija su liūdesiu praneša, kad vienas iš jų, jaunesnysis eilinis J. T., vežamas į ligoninę Vilniuje, nuo patirtų sužalojimų mirė. Kiti keturi kartu su juo vykę tarnybos draugai per avariją patyrė įvairius sužalojimus. Įvykio metu nukentėję kariai nuvežti į ligonines Vilniuje ir Utenoje, jų sveikatos būklę stebi medikai, praneša KAM.

Krašto apsaugos ministerijos ir Lietuvos kariuomenės vadovybė reiškia nuoširdžią užuojautą kario artimiesiems ir tarnybos draugams.

Žuvusio kario artimieji apie įvykį informuoti. Su jais palaikomas nuolatinis ryšys. DELFI žiniomis, vaikinas gyveno Pasvalio rajone.

Taip pat autoįvykyje nukentėjo ir kito automobilio vairuotojas.

Autoįvykio tyrimą pradėjo Molėtų rajono policijos komisariato pareigūnai.

Kovinio rengimo centre Operacinės aplinkos kuopoje Pabradėje nuo balandžio mėnesio tarnauja apie 150 nuolatinės privalomosios pradinės karo tarybos karių.

Policijos departamento duomenimis, avarija įvyko apie 16.20 val. Pirminiais duomenimis, uniformuoti blaivūs kariai važiavo vieno iš jų automobiliu „VW Golf“. J. T. buvo keleivis.

Karių automobilis susidūrė su „Opel Astra“, vairuojamu užsieniečio. Pirminiais duomenimis, prie vairo buvo vokietis. Jis irgi išvežtas į ligoninę.