Vilniaus antrojo policijos komisariato 1 veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja, eidama į darbą, pastebėjo atbėgantį vyrą su alkoholio buteliais rankose, jį vijosi apsaugos darbuotojas ir šaukėsi pagalbos.

Moteris nedvejojusi užkirto kelią bėgliui ir sušuko „stok, policija“. Visgi, teisėto neuniformuotos pareigūnės reikalavimo jis neįvykdė ir nubėgo toliau.

„Jis išmetė iš rankų vieną butelį alkoholio, kuris sudužo. Rankose turėjo antrą. Vaikinas nesustojo ir nubėgo iškart į kitą kelio pusę važiuojant automobiliams. Aš vijausi iš paskos“, - DELFI pasakojo pareigūnė.

Moteris teigė, kad vyras dar kartą perbėgo į kitą kelio pusę važiuojant automobiliams. Įtemptas gaudynes pamatęs Vilniaus pirmojo policijos komisariato vyresnysis tyrėjas (atliekantis komandiruotę antrame policijos komisariate) suskubo kolegei į pagalbą.

Tiesiai į tyrėją bėgęs vyras pamatė, kad ruošiamasi jam užkirsti kelią, todėl perbėgo dar kartą per gatvę į kitą pusę. DELFI buvo informuota, kad tuo metu vos neįvyko nelaimė, bėglio vos nepartrenkė važiuojantis automobilis, kadangi buvo didelis eismas.

Vėliau vaikinas su alkoholiu bėgo toliau, o ties viešbučiu (Algirdo g. 24), jis buvo sustabdytas kai išmetė paskutinį su savimi turėtą grobį.

„Kai jis viską išdaužė, susistabdėm mes jį. Paklausiau kas čia vyksta, o jis pasakė „pavogiau butelius ir bėgau“, - pareigūnas pasakojo puikiai atsimintus vagies žodžius.

Po kiek laiko atbėgo ir apsaugos darbuotojas, kuris paaiškino, kad pagautas vyriškis pavogė du buteliu alkoholio iš šalia esančios „Maxima“ parduotuvės.

Sugautas vyriškis buvo pristatytas į policijos komisariatą, jame jis atviravo, kad tą pačią dieną bandė pavogti žoliapjovę iš prekybos centro „Senukai“.

Šį įvykį tiria Vilniaus trečiojo policijos komisariato pareigūnai, jie nustatys tikslias įvykio aplinkybes bei išsiaiškins ar minėtas asmuo nepadarė ir daugiau vagysčių sostinėje.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)