Lrytas.lt skelbė, kad prabangus „Cadillac“ patraukė pareigūnų dėmesį dėl greičio viršijimo. Vietoje, kurioje maksimalus leistinas greitis yra 70 km/h, visureigis važiavo 114 km/h greičiu – leistiną greitį viršijo 44 km/h.

Skelbta, kad tai – ne pirmasis „Cadillac“ vairavusio asmens pažeidimas. Kas buvo taisyklių pažeidėjas, įvykio vietoje buvusiems žurnalistams nustatyti nepavyko, tačiau visureigį vairavęs asmuo jiems pasirodė pažįstamas.

Rašyta, kad sustabdytas vairuotojas, kalbėdamas su reide budėjusiais žurnalistais, kėlė balsą, reikalavo jų pavardžių, tačiau jas gavęs nutilo.

Lrytas.lt kėlė prielaidas, kad prabangus automobilis priklauso Ramūnui Karbauskiui. DELFI susisiekus su „valstiečių“ komunikacijos koordinatoriumi Seime L. Ulevičiumi, jis patikino dabar esąs Vilniuje ir teigė nežinantis, kur šiuo metu yra R. Karbauskis ir kas galėjo vairuoti neva politikui priklausantį „Cadillac“.

Vėliau jis patikslino, esą nesutampa R. Karbauskio „Cadillac“ ir sustabdyto visureigio valstybiniai numeriai.

Politiko atstovė Dalia Vencevičienė lrytas.lt patikino, kad politikas automobilio nėra pardavęs ar perregistravęs. Pasak D. Vencevičienės, „valstiečių“ frakcijos Seime lyderis ketvirtadienį nesilankė Palangoje.