Iš pradžių keleiviams buvo sakyta, kad neįsileidžia Barselonos oro uostas, paskui pranešė, kad bus kviečiama policija ir bus tikrinami visų lagaminai.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintys pareigūnai DELFI paaiškino, kad lėktuvo skrydis sustabdytas dėl lėktuve susimušusių keleivių. Nors lėktuve buvę keleiviai DELFI teigia, kad jokių muštynių nebuvo.

Papildyta. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai DELFI informavo, kad incidentą sukėlė du keleiviai (gim. 1965 ir 1958 m.). Jie lėktuve ketino išgerti, įgulos narys (ar narė) juos sudrausmino, o tada vienas iš vyrų čiupo jį už rankos. Dėl to vyrai buvo išsodinti iš lėktuvo ir išvežti į policijos komisariatą.

Papildyta dar. Penktadienį „Wizz Air“ išplatino pranešimą: „Vakarykščio „Wizz Air“ skrydžio iš Vilniaus į Barseloną metu (skrydžio numeris W6 8063), orlaiviui dar nepakilus iš Vilniaus, du keleiviai elgėsi nepaklusniai ir netinkamai. Mūsų orlaivių įgula šioje situacijoje elgėsi taip, kaip yra apmokyta. Kapitonas priėmė sprendimą iškviesti policiją ir nepaklusnūs keleiviai buvo perduoti atitinkamoms institucijoms. Netrukus po to, kai nepaklusnūs keleiviai buvo išlaipinti iš lėktuvo, jis iš Vilniaus pakilo ir dėl skrydžių valdymo apribojimų į Barseloną atvyko vėluodamas dvi valandas. Keleivių saugumas yra mūsų pagrindinis prioritetas ir bet koks agresyvus elgesys personalo ir keleivių atžvilgiu yra ir toliau bus visiškai netoleruojamas“.