Pirminiais duomenimis, daugumai nukentėjusiųjų nustatytos pjautinės ir kirstinės žaizdos. Medikų pagalbos prireikė šešiems žmonėms, penki nuvežti į ligoninę. „Toyotos“ keleivei pagalba suteikta iš karto.
Tarp sužeistųjų – du Vokietijos piliečiai, taip pat du vyrai ir moteris važiavę „Toyota“. Vieną iš jų teko vaduoti ugniagesiams.

LNK žinios skelbė, jog automobiliu „Toyota Avensis“ iš Palangos važiavo 4 alytiškiai, du vyrai su žmonomis. Dėl nežinomų priežasčių automobilis išvažiavo į priešingą eismo juostą vietoje, kur yra ženklas, draudžiantis lenkti. Priešinga kryptimi važiavo vokiečių kemperis.

„Toyota“ taranavo kemperį ir ėmė blaškytis po kelią, kol susidūrė su „Audi“. Ją vairavo garbaus amžiaus vyras iš Telšių.

Nuvirtęs kemperis buvo užtvėręs eismo juostą. Iš jo išbyrėjo dujų balionai. Dėl avarijos buvo sustabdytas eismas. Pareigūnai automobilius nukreipė kitais keliais.

Papildyta 9.04 val.

Eismo įvykio metu nukentėjo: „Toyota Avensis“ keleiviai: vyras (gim. 1960 m.), kuris dėl krūtinkaulio lūžimo ir daugybinių pjautinių žaizdelių kojose, gydosi ambulatoriškai, moteris (gim. 1960 m.), kuri dėl kairio juosmens sumušimo, gydosi ambulatoriškai, ir „Toyota Avensis“ vairuotojas (gim. 1964 m.), kuris dėl krūtinkaulio srities sumušimo, pjautinių veido ir dilbio žaizdų, gydosi ambulatoriškai. „Fiat TS6249“ vairuotojas (gim. 1942 m.), kuris dėl galvos sumušimo ir nubrozdinimo, ir keleivė (gim. 1949 m.), kuri dėl kairio stipinkaulio distolinio galo atskilimo ir dešinio peties sumušimo, gydosi ambulatoriškai.