Pirminiais duomenimis, „Mercedes“ trenkėsi į ta pačia kryptimi važiavusio „Maserati“ galą. Į įvykio vietą atvyko kelio greitosios pagalbos mašinos. Į ligoninę išvežti mikroautobusu važiavę sutuoktiniai ir mažametis vaikas. Į ligoninę išvežtas ir „Maserati“ keleivis. Medikų pagalbos prireikė ir „Maserati“ vairuotojui.

Papildyta. Galutiniais policijos duomenimis, į ligoninę išvežti „Mercedes“ vairuotojas ir 3 keleiviai (tarp jų ir mažametis vaikas). „Maserati“ nukentėjusių nėra, vairavusi moteris fizinių sužalojimų nepatyrė, pranešė policija.

„Mercedes“ vairuotojas teigia, kad „Maserati“ staigiai užlindo prieš jį ir stabdė, todėl įvyko avarija.

Dėl avarijos susidarė didelė transporto spūstis.

Dar papildyta. Pareigūnams ilgai nepavyko tiksliai suskaičiuoti nukentėjusių žmonių. Ketvirtadienio rytą Policijos departamentas pranešė dar kartą patikslintus duomenis.

„Mercedes Benz Vito“, vairuojamas vyro (g. 1966 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Maserati Ghibli Diesel“, kurį vairavo moteris (g. 1972 m.). Per eismo įvykį sužaloti automobilio „Mercedes Benz Vito“ vairuotojas bei trys keleiviai (visi asmenys, suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai) ir mažametis (g. 2015 m.), kuris dėl galvos sumušimo paguldytas į ligoninę.

Dėkojame DELFI skaitytojui už vaizdo medžiagą.