Pranešimas apie įvykį buvo gautas antradienį, apie 22.05 val., skubios pagalbos telefono numeriu 112.

Reidas TV savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai lengvasis automobilis išsuko iš apsisukimo.

Motociklo vairuotojas ir keleivė išvežti į ligoninę, „Audi” keleiviai ligoninėje atsidūrė taip pat, rašo Reidas TV.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos Apskrities vyriausiam policijos komisariatui).

Papildyta. Baltijos prospekte automobilio „Audi A4” vairuotojas, išvažiuodamas iš apsisukimo, skiriamojoje juostoje nepraleido tiesiai pagrindiniu keliu važiavusio motociklo „Honda” ir su juo susidūrė. Motociklas atsitrenkė priekine dalimi į automobilio dešinį šoną ties viduriniu statramsčiu. Eismo įvykio metu buvo sužalotas automobilio vairuotojas (gim. 1995 m.), jam medikai diagnozavo kaklo raiščio patempimą, jis išleistas gydytis ambulatoriškai. Automobilio keleivė (gim. 1997 m.) medikų buvo išvežta į ligoninę. Jai nustatyta politrauma, mergina gydoma reanimacijos skyriuje. Sunkiai sužeistas ir motociklo vairuotojas (gim. 1993 m.), gyvenantis Kretingos r., jam medikai diagnozavo politraumą, gydomas reanimacijos skyriuje. Politrauma diagnozuota ir motociklo keleivei, gimusiai 1994 m.