Veiksmas vyko penktadienį, apie 15 val., šalia Kalvarijų gatvėje esančio automobilių serviso.

Pirminiais duomenimis, į stovėjimo aikštelę šalia vieno Kalvarijų g. esančio autoserviso atvažiavo užsieniečio vairuojamas automobilis. Mašinoje buvo du vyrai ir viena moteris. Visi jie – galimai yra Izraelio piliečiai.

Ekipažas pasistatė savo automobilį specialiai baikerių klubui skirtose stovėjimo vietose. Tai nepatiko netoliese besibūriavusiems jų savininkams, todėl jie priėjo prie užsieniečių automobilio ir paprašė jį patraukti.

Tačiau užsieniečiai pasirodė nedraugiški – pradėjo ginčytis. Kilus ginčui, vienas automobilio ekipažo narių spjovė baikeriui į veidą. Prasidėjo muštynės.

Pirminiais duomenimis, muštynėse dalyvavo vienas užsienietis. Moteris ir vyras stovėjo ir žiūrėjo.

Anot muštynėse dalyvavusių asmenų, į darbą buvo paleisti metaliniai strypai, medinės lentos, kumščiai, kojos.

Vykstant muštynėms, vienas užsieniečių ekipažo narių sėdo į savo automobilį ir važinėdamas po aikštelę apdaužė 4 automobilius, rėžėsi į pastatą. Pasirodo jis daužėsi visur bandydamas suvažinėti vieną ar kelis baikerius.Tuomet buvo panaudotas šaunamasis ginklas, kuriuo buvo apšaudyta „Mazda“.

Įvykio metu, pirminiais duomenimis, apgadintos 5 transporto priemonės.

Šiuo metu vietoje dirba pareigūnai, kurie renka kulkas ir bando išsiaiškinti įvykio aplinkybes. Vieną kulką pareigūnai ištraukė ir iš automobilio sėdynės vidaus.

Policija nedetalizuoja, kiek asmenų dalyvavo muštynėse. Visi asmenys, dalyvavę muštynėse yra policijos žinioje. Kaltininkai nustatinėjami.

DELFI duomenimis, į ligoninę buvo išgabenti du asmenys: kaltininkas (užsienietis), kuriam yra 31 metai, ir baikeris. Pasak liudininkų, užsienietis buvo labai stipriai sužalotas, jis gulėjo ant žemės kol medikai atvažiavo.

Taip pat yra žinoma, kad šaunamasis ginklas priklausė vienam iš baikerių, jis buvo išduotas savigynai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (934)