Trečiadienį Vilniaus antrojo policijos komisariato 2 veiklos skyriaus tyrėjai pamatė, kaip romų tautybės moteris (gim. 1977 m.) pardavė vyriškiui narkotikų dozę.

Jau ne kartą už narkotinių medžiagų platinimą teista moteris buvo detaliai patikrinta. Pas ją pareigūnai rado pinigų ir dar 4 dozes narkotikų, tik jie buvo skirti dar kitiems jos klientams.

Policijai gerai žinomas narkomanas ir moteris buvo iškart sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Visgi, juos paleido jau kitą dieną.

Pasirodo, kad po paleidimo praėjus vos valandai, moteris vėl turėjo narkotinių medžiagų. Ji buvo pastebėta išeinanti iš tabore esančių krūmų. Pareigūnai nedelsiant patikrino tą vietą tam, kad įsitikintų, ar nėra narkotinių medžiagų nusipirkusio asmens.

Pareigūnai pamatė narkomaną parkritusį ant žemės, vyras buvo be sąmonės. Skubiai iškviesti medikai pastebėjo, kad nelaimėlis susileidęs narkotikų dozę, todėl iš pradžių pamanė, jog jis perdozavo. Visgi vyriškio būklė sukėlė įtarimų. Jį medikai atgaivino ir išvežė į ligoninę.

Deja, bet apie 35 metų vyriškis penktadienio rytą mirė. Medikai konstatavo galvos traumą, tačiau jokių sužalojimų nepastebėjo. Yra manoma, kad nelaimėlis susileido narkotikų dozę, jo kojos neatlaikė ir krisdamas susižalojo galvą.

Policijos pareigūnai DELFI sakė, kad moters atžvilgiu pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas.