Bendrasis pagalbos centras (BPC) pranešimą apie įvykį gavo vėlų pirmadienio vakarą, 23.47 val. Pranešta, kad Plungės rajone, Didvyčių kaime, kaktomuša susidūrė du automobiliai.

Į įvykio vietą išsiųstos policijos, medikų ir ugniagesių pajėgos. BPC skambinęs žmogus pranešė, kad gali būti prispaustų žmonių.

Atvykę į vietą ugniagesiai rado du prispaustus asmenis. Jie buvo išlaisvinti, perduoti medikų žinion.

Be prispaustų, avarijos metu nukentėjo dar trys asmenys (taigi, iš viso 5). Vienas jų – vaikas. Jam medikai jau niekuo nebegalėjo padėti – nuo patirtų sužalojimų mažylis mirė.

„Tarp sužeistų buvo 4 suaugę ir vienas vaikutis. Deja, vaikui konstatuota mirtis“, – apgailestavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus specialistai.

Papildyta. Antradienio rytą policija patikslino įvykio detales:

Birželio 11 d., apie 23 val. 50 min., Plungės r., kelio Skuodas–Plungė 46-ame km, automobilis „Opel Vectra“, vairuojamas vyro (gim. 1988 m.), vengdamas susidūrimo su staiga į važiuojamąją kelio dalį išbėgusia stirna, susidūrimo neišvengė ir, partrenkęs gyvūną, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

Ten susidūrė su atvažiuojančiu automobiliu „VW Passat“, vairuojamu vyro (gim. 1958 m.). Per eismo įvykį žuvo automobiliu „VW Passat“ važiavęs nepilnametis (gimęs 2008 m.), sužaloti vairuotojas ir kartu važiavusi moteris (gimusi 1993 m.), jie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į Klaipėdos ligoninę.

Automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas ir kartu važiavęs vyras (gimęs 1989 m.) dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į Plungės ligoninę.