Į avariją pateko ir prabangų „BMW X1“ vairavusi Seimo nario Petro Gražulio dukra Marija Gražulytė-Šalaševičienė.

Tai DELFI patvirtino ir pati parlamentaro dukra. Įvykio plačiau ji nesutiko komentuoti, esą žurnalistai paskambino pačiu netinkamiausiu laiku.

Policijos duomenimis, nukentėjo ne tik pati moteris, bet ir kartu važiavęs vos 6 mėnesių amžiaus kūdikis. Abu nukentėjusieji išvežti į ligoninę.

Kauno policija praneša, kad apie 12.25 val. Kaune, Europos pr., moters (gim. 1992 m.) vairuojamas automobilis BMW kliudė vyro (gim. 1950 m.) vairuojamą automobilį „VW Tiguan".

Po susidūrimo BMW kliudė dar 5 stovinčius automobilius. Pirminiais duomenimis vairuotojai blaivūs, į gydymo įstaigą dėl patirtų sužalojimų pristatyta "BMW" vairuotoja ir kartu automobilyje buvęs vaikas (gim. 2017 m.).

Kaip DELFI teigė budintys Kauno medikai, rimtų sužalojimų žmonės išvengė - moteris atsipirko išgąsčiu, ant mažylio kūno sužalojimų taip pat nematyti. Bet kokiu atveju mama ir vaikas pristatyti į gydymo įstaigą apžiūrai.

Buvo netekusi teisių

2017 metų gegužės mėnesį M. Šalaševičienei buvo surašytas nusižengimo protokolas dėl to, kad kelyje Kaunas-Prienai-Alytus kirto horizontaliojo žymėjimo siaurą ištisinę liniją, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir aplenkė priekyje važiuojančius automobilius.

Tačiau vėliau moteris savo teises gynė teisme. Pažeidimą padariusiai M. Šalaševičienei buvo skirta 170 eurų bauda ir trims mėnesiams atimta teisė vairuoti, tačiau pastarąją nuobaudą teismas sutrumpino iki vieno mėnesio.