Pranešimas apie avariją Magistraliniame kelyje A16 Vilnius–Marijampolė, netoli Geležūnų kaimo, gautas po 17 val.

Kaip informavo Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė, avarijos metu žuvo „VW Passat“ vairuotojas, vienas asmuo sužeistas. Policija nežino, ar sužeistasis yra vilkiko vairuotojas, ar lengvojo automobilio keleivis.

Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis lenkė kitą transporto priemonę ir kaktomuša susidūrė su priešinga eismo juosta važiavusiu vilkiku.

Kaip DELFI sakė ugniagesiai gelbėtojai, vienas žmogus po avarijos buvo prispaustas.

Skaitytojo atsiųstose nuotraukose matyti, kad po avarijos vilkikas su grūdams vežti pritaikytomis priekabomis ir „Kauno grūdų“ simbolika nuvažiavo nuo kelio į šalia kelio esančius laukus, o „Volkswagen“ markės automobilis liko stovėti važiuojamojoje dalyje.

Lengvojo automobilio priekinė dalis yra visiškai sumaitota.

Įmonės „Kauno grūdai“, kurios vilkikas pateko į avariją, atstovė pasidalijo bendrovės komentaru.

„Labai skausminga situacija, apgailestaujame dėl jos. Pagal policijos pateiktus pirminius duomenis, į priešingą eismo juostą išvažiavo lengvasis automobilis ir kaktomuša susidūrė su mūsų įmonės darbuotojo vairuojamu vilkiku. Daugiau situacijos komentuoti negalime, nes vyksta tyrimas.

Į avariją pateko vienas mūsų geriausiai vertinamų vairuotojų, turintis dešimties metų vairavimo stažą. Jis po įvykio atsidūrė ligoninėje – įmonės atstovai važiuoja į ligoninę išsiaiškinti vairuotojo būklės. Reiškiame nuoširdžią užuojautą žuvusiojo artimiesiems“, – komentare cituojamas įmonės logistikos vadovas Arnoldas Gečas.