Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 02.05 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Babtų seniūnijoje, Babtų miestelio Kėdainių gatvėje dega ūkinis pastatas ir garažai. Paaiškėjo, kad gaisras garažuose kilo ir Pergalės gatvėje.

Į iškvietimą išsiųstos Kauno ugniagesių pajėgos. Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, dirbo didelės ugniagesių pajėgos, mat degė net dvidešimt garažų. Laimei, žmonių aukų išvengta.

Apie 03.00 val. Kauno ugniagesiai gavo pranešimą, kad K. Baršausko g. 51 dega butas atvira ugnimi. Po kelių minučių atskubėję ugniagesiai evakavo namo gyventojus. Viena moteris veidą, plaštaką, per gaisrą moteris įtariama apdegė ir kvėpavimo takus.

Apie 03.07 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas dar vienas pranešimas apie gaisrą. Pranešta, kad Kaune, Baltijos gatvė 4, dega butas atvira ugnimi. Čia gaisras kilo devynių aukštų name. Čia taip pat teko gelbėtojams išvesti namuose likusius žmones.

Laimei, čia žmonių aukų išvengta.