Tokiu vaizdu feisbuke pasidalijo sostinės vicemeras socialdemokratas Gintautas Paluckas.

„Laimingas atsitiktinumas, kad rimčiau nenukentėjo nei mūsų būstinė, nei stotelė. Gal tik BMW vairuotojo tikėjimas savo dieviškais vairavimo gebėjimais...“ – feisbuke rašė politikas.

Incidentas įvyko sekmadienį, apie 21.25 val., sostinės centre, Barboros Radvilaitės gatvėje.

Socialdemokratų partijos centrinės būstinės vaizdo kamerų užfiksuotame įraše matoma, kaip saugaus greičio nepasirinkęs BMW vairuotojas Šventaragio, B. Radvilaitės ir Pilies gatvių sankryžoje nesuvaldo automobilio ir pradeda slysti.

Šiek tiek pavingiavęs važiuojamąja kelio dalimi automobilis pasuka šaligatvio link ir nuverčia visai prie pat autobusų stotelės stovinčią šiukšlių dėžę. Tuomet automobilis apvažiuoja stotelę rėžiasi į pastato sieną.

Netrukus išlipa už galvos susiėmęs BMW vairuotojas, sustoja paskui jį važiavę automobiliai.

Kaip DELFI pasakojo sostinės policija, Bendrasis pagalbos centras (BPC) pranešimą gavo iškart po avarijos. Pranešė pro šalį ėjęs žmogus.

Praeivis BPC papasakojo matęs nuo kelio nuvažiavusį ir į autobusų stotelę atsitrenkusį BMW automobilį. Dėl šios priežasties į įvykio vietą nusiųsti ne tik policijos pareigūnai, bet ir greitosios medicinos pagalbos bei ugniagesių brigados.

Kadangi šalia autobusų stotelės žmonės nestovėjo, niekas nebuvo sužeistas.

Atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad BMW vairavo 1999 m. gimęs jaunuolis. Jis buvo blaivus, iš įvykio vietos pasprukti nebandė.

Kadangi jaunuolis kaltę pripažino ir gailėjosi, jam skirtas įspėjimas dėl KET 8 ir 127 punktų pažeidimo. Už tai numatytas įspėjimas arba nedidelė bauda.