Pranešimas apie nelaimę gautas šeštadienį, apie 09.27 val., skubios pagalbos telefono numeriu 112.

Susidūrė dvi transporto priemonės - „Toyota“ ir „VW Polo“.

Nuvykus į vietą nustatyta, kad moteris, gim. 1961 m., vairuodama automobilį „VW Polo“ ir sankryžoje sukdama į kairę, nedavė kelio priešinga kryptimi tiesiai važiavusiam automobiliui „Toyota“ ir susidūrė su juo.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad buvo prispausta „VW Polo“ automobilio vairuotoja.

Pirminiais duomenimis, į ligoninę buvo išgabenti net 7 asmenys.

Automobilio „VW Polo“ vairuotoja dėl politraumos gydoma ligoninės Reanimacijos skyriuje. To paties automobilio keleiviai, vyras, gim. 1978 m., moteris, gim. 1974 m., dėl politraumų gydomi ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Automobilio „VW Polo“ keleiviai, mergina, gim. 1996 m. (sumušti čiurna, petys, nubrozdintas skruostas) ir vaikinas, gim. 1991 m., (galvos ir peties sumušimas) išleisti gydytis ambulatoriškai.

Automobilio „Toyota“ vairuotojas, Latvijos respublikos pilietis, gim. 1995 m., ir keleivė, Latvijos respublikos pilietė, gim. 2000 m., dėl politraumų gydomi ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Palangos ir Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiam policijos komisariatui).