Dirba didelėje įmonėje

55-erių vyriškis dirba vienoje didžiausių spaustuvių Baltijos šalyse „Spaudos kontūrai“. Ten jis eina direktorės pavaduotojo pareigas.

Merginą pražudžiusio vyro darbovietės direktorė negali patikėti, kad taip įvyko. Pasak jos, visi darbuotojai yra sukrėsti.

„Visų pirma jis buvo labai profesionalus, labai aukštos klasės specialistas išmanantis poligrafiją. Mes neturėjome tokių patirčių, kad važinėtų išgėręs, taip tikrai niekada nebūdavo. Tai todėl dabar visi esame šokiruoti.

Iš tikrųjų labai jaudinamės ir dėl to, kad yra aukų ir kad jis yra šioje istorijoje. Tai yra labai labai netikėta ir labai nepanašu į jį“, – sakė direktorė.

Moteris R. Savukyną vadina labai draugišku, maloniu ir darbščiu.

Sulaikyto vyro viršininkė kategoriškai pasakė, kad jos darbuotojas neturi problemų su alkoholio vartojimu.

Sėkminga, jauna mergina

Tragiškai žuvusiai jaunuolei buvo vos 26-eri. Ji baigusi prestižinį šalies universitetą, dirbo didelėje įmonėje. Mergina, atrodo, džiaugėsi gyvenimu – feisbuko profilis knibžda nuotraukų, kuriose ji pozuoja su draugais, šypsosi, pokštauja.

Apie girtą Vilniaus gatvėmis skraidžiusį erelį informacijos mažai. Težinoma, kad tai buvo pusamžis vyriškis, gimęs 1963-aisiais. Anot Generalinės prokuratūros, jis 2016-aisiais administracine tvarka buvo baustas už greičio viršijimą.

„Tokį žmogų pražudyti...“ – nesupranta, DELFI žiniomis, buvęs merginos kolega.

Jis pasakoja, kad mergina tąryt turbūt keliavo iš šventės. Šalia sėdėjęs vaikinas – jos draugas.

Pasak buvusio bendradarbio, iš merginos visada buvo galima prašyti pagalbos, ji buvo „labai geros širdies žmogus“, turėjo puikų humoro jausmą, protinga – tikra kompanijos siela.

„Viena iš tikrai nuostabių kolegių“, – apibendrina DELFI kalbintas merginos bendradarbis.

Avarija įvyko sekmadienio rytą

Primename, kad ankstų sekmadienio rytą Vilniuje, Pilaitės pr., prie sankryžos su Laisvės pr. automobiliai stovėjo laukiant žalio šviesoforo signalo. Vienoje juostoje stovėjo BMW, kitoje - pavėžėjimo įmonės „eTransport“ automobilis „Toyota Prius“.

Atlėkęs „CityBee“ automobilis „VW Golf“ trenkėsi į juos abu. BMW nukentėjo mažiau, bet „Toyota“ visiškai sumaitota. Pastarasis automobilis ir „VW Golf“ po susidūrimo atsidūrė Laisvės pr.

Avarijos metu žuvo ant pavėžėjimo įmonės automobilio galinės sėdynės sėdėjusi mergina. Jai buvo vos 26-eri. Taip pat sužalotas metais vyresnis jos draugas.

Merginą pražudęs žmogus liko sveikas. Po avarijos jam buvo nustatytas 1,51 prom. girtumas. BMW buvę žmonės taip pat nenukentėjo, pavėžėjimo įmonės vairuotojas sužalotas nesmarkiai.