Pareigūnai naktį iš penktadienio į šeštadienį surengė įprastinį reidą. Nespėjus kelių policijai atvykti į pasirinktą vietą (Olandų g.) buvo gauti keli iškvietimai susiję su eismo įvykiais ir girtu vairuotoju.

Dviejų automobilių avarija įvyko Rinktinės, Apkasų, Tuskulėnų ir Žalgirio gatvių sankryžoje. Policija paaiškino, kad apie 22.30 val. „Audi A4“ automobilio vairuotojas nereagavo į draudžiamo (raudono) šviesoforo signalą ir įlėkė į sankryžą, o ten įvyko susidūrimas su „Volvo“ automobiliu.

Šio įvykio metu žmonės nebuvo sužaloti, pareigūnai aiškinsis įvykio aplinkybes.

Girtas, bet prie vairo

Daugiausiai sostinės pareigūnų dėmesio prireikė jaunam vyrui (gim. 1992 m.). Policija gavo pranešimą apie įtartinai važiuojantį „WV Polo“ automobilį, į informaciją buvo skubiai sureaguota – prasidėjo gaudynės.

Apgirtęs vairuotojas blaškėsi kelyje, apgadino kitą automobilį ir toliau nuvažiavo, pareigūnai vyruką vaikėsi didelius atstumus. Neįtikėtina yra tai, kad Grigiškėse bėglys savo automobiliu pravažiavo per policininkų ištiestą specialią stabdymo priemonę „ežį“ ir nurūko toliau. Pasirodo, kad su sprogusiomis priekinėmis padangomis vyriškis automobiliu nuvažiavo net iki Lentvario g. esančios „Regitros“. Prie įstaigos įvažiavimo automobilio vairuotojas ir buvo sulaikytas.

Jaunuolis nepasidavė be kovos ir jį sustabdžius. Jis pasipriešino policijos pareigūnams, buvo agresyvus, tačiau buvo greitai apramintas.

Pirminiais duomenimis, vyrui alkoholio matuokliu buvo nustatytas 1,98 promilės girtumas.

Vyrukas buvo nuvežtas į policijos komisariatą, įvykio aplinkybės bus tiriamos.

Po vidurnakčio – tvarkingi vairuotojai

Reidas galiausiai buvo pradėtas Pylimo gatvėje, čia pareigūnai rimtų pažeidimų nenustatė, vairuotojai buvo blaivūs.