Policijos departamento pareigūnai informuoja, kad vasario 10 d. apie 13 val. eismo įvykio neišvengta Kėdainiuose, Kauno g.

Automobilį „Opel Astra“ vairavo blaivus Lietuvos kariuomenės Mechanizuotosios pėstininkų brigados „Geležinis Vilkas“ Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo mechanizuotojo pėstininkų bataliono technikas M. S. (g. 1981 m.). Pirminiais duomenimis, jis bandė išvengti susidūrimo su priekyje stovėjusiu ir į kairę pusę sukusiu automobiliu „VW Passat“, vairuojamu vyro (g. 1978 m.). Pasukęs automobilį į į priešingą eismo juostą čia M. S. susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Vauxhall Vectra“, kurį vairavo vyras (g. 1989 m.).

Po smūgio automobilis „Opel Astra“ atitrenkė į už automobilio „VW Passat“ stovėjusį automobilį „Seat Alhambra“, vairuojamą vyro (g. 1949 m.). Per eismo įvykį sužaloti automobilio „Vauxhall Vectra“ vairuotojas bei keleiviai moteris (g. 1991 m.) (abu gydomi ambulatoriškai) ir vyras (g. 1964 m.), kuris dėl galvos traumos paguldytas į Kauno ligoninę.

Karys į eismo įvykį pateko ne tarnybos metu.

Tą pačią dieną apie 17 val. 35 min. į eismo įvykį pateko dar vienas karys.

Kaune, Veiverių g., automobilis „VW Golf“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus Lietuvos kariuomenės Juozo Vitkaus inžinerinio bataliono vyresniojo techniko vyresniojo eilinio M. B. (g. 1980 m.), partrenkė ir sužalojo staiga į kelio važiuojamąją dalį išbėgusį neblaivų (1,70 prom.) vyrą (g. 1981 m.).

Sužalotas pėsčiasis dėl galvos ir kojos sumušimų, medikams suteikus pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)