Pranešimo apie Miežiškių seniūnijoje, Kunciagalio kaime dingusį vaiką Bendrasis pagalbos centras sulaukė šiandien, apie 13 val.

Ieškoti dingusio mažylio sulėkė gausios specialiųjų tarnybų pajėgos – policija, ugniagesiai gelbėtojai, greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

„Sekundės“ žiniomis, žvalgomos ne tik apylinkės, bet ir pro kaimą tekanti Nevėžio upė.

Kaip DELFI pasakojo Panevėžio apskrities policijos atstovė Rasa Galkauskienė, mažylis buvo sodybos kieme, kur darbavosi tėtis. Kai tėvai pastebėjo, kad kieme nebėra sūnaus (jam be kelių mėnesių du metukai), puolė jo ieškoti. Apžiūrėję viską aplink sodybą, paskambino į Bendrąjį pagalbos centrą. Netrukus čia sulėkė visi laisvi policijos patrulių ekipažai su kinologais ir tarnybiniais šunimis, greitosios pagalbos medikai, ugniagesiai gelbėtojai su narais.

Buvo apžiūrėtos apylinkės, smarkiai patvinusio ir sraunaus Nevėžio, kuris teka šalia sodybos, pakrantės, krūmynai ir t.t. Narai tikrino upę. Kinologai ieškojo su šunimis. Deja, paieškos buvo nesėkmingos. Sutemus jos nutrauktos, bus tęsiamos išaušus.

Pasak R. Galkauskienės, šeima nėra asociali, nėra jokių žinių, kad vaikas galėtų būti pagrobtas ar kas jį būtų galėjęs išsivesti. Nuogąstaujama, kad mažylis galėjo įkristi į upę, kuri dabar labai srauni.