Geležinio Vilko g. sustabdyto taksi automobilio „Opel Astra“ vairuotojas jau ne kartą baustas už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus, nors net neturi dviejų metų vairavimo stažo. Pareigūnui pasidomėjus, kodėl automobilis nepažymėtas klevo lapu, vairuotojas policininkui liepė pačiam susirasti tą lapą. Įžūliam taksistui buvo surašytas protokolas už KET pažeidimą. Jo keleiviai kelionę pratęsė pėsčiomis.

Po vidurnakčio žiede, esančiame prie Edukologijos universiteto, įkliuvo neblaivi „Mazda 3“ vairuotoja. Moteriai (gim. 1973 m.) nustatytas 0,81 prom. girtumas.

O apie 2 val. nemenku greičiu į žiedą įvažiavo „Audi A6“. Privažiavęs prie policininkų vairuotojas pristabdė, o paskui nuspaudė akceleratorių ir spruko Geležinio Vilko gatve. Jį nusivijo patruliai. Beje, tuo metu, kai „Audi“ pristabdė, pareigūnai spėjo atpažinti vairuotoją - jis daug kartų baustas už vairavimą neturint tam teisės.

Didžiuliu greičiu sprukusiam bėgliui pavyko atsiplėšti nuo persekiotojų. Bet netrukus pareigūnai pamatė tą „Audi“, pastatytą aikštelėje J. Jasinskio g. Automobilyje žmonių nebuvo. Tačiau netoliese buvę jaunuoliai pareigūnams nurodė kryptį, kur nuėjo du vaikinai, atvažiavę tuo automobiliu.

Policininkai pasivijo vaikinus. Vairuotojo pažymėjimo neturintis ir daug kartų baustas vairuotojas (gim. 1991 m.) buvo dar ir išgėręs - 0,37 prom.