Savaitgalį buvo gauta įvairių pranešimų susijusių su nesaugiu pirotechnikos priemonių naudojimu. Net 31 pranešimas buvo gautas, kad nukentėjo pilnamečiai asmenys, taip pat susižalojo ir 10 nepilnamečių.

Pirmadienį į Vilniaus ligoninę kartu su tėvais dėl galvos ir kaklo nudegimų bei veido žaizdų buvo pristatytas, ir po apžiūros ambulatoriškai gydomas 12-metis. Jis paaiškino, kad tą pačią dieną apie 14.30 val. Trakų r., Lentvaryje, Lauko g., susižalojo rankose sprogus petardai.

Tą pačią dieną buvo gautas dar vienas pranešimas apie nukentėjusį vaiką. 13-metis po švenčių buvo pristatytas į Vilniaus ligoninę dėl kairės akies sumušimo. Vaikas paguldytas gydymui. Jis paaiškino, kad susižalojo rankoje sprogus petardai.

Gruodžio 31 d. 22.30 val. į Vilniaus ligoninę dėl dešinės plaštakos 1-3 pirštų atvirų lūžimų gydyti paguldytas vyras (gim. 1988 m.). Nukentėjusysis paaiškino, kad tą pačią dieną apie 22.50 val. Vilniuje, Dzūkų g., susižalojo degdamas petardas.

Sausio 1 d. 1 val. medikai iš Trakų r., Lentvario, Geležinkelio g., į Vilniaus ligoninę dėl dešinės akies sumušimo pristatė moterį (gim. 1983 m.), kuri paaiškino, kad tą pačią dieną Lentvaryje, Bažnyčios g., sprogusi petarda sužalojo jai akį. Moteris, suteikus medicininę pagalbą, gydosi ambulatoriškai.

Sausio 1 d. 1.19 val. medikai iš Vilniaus r., Marijampolio sen., Kalvelių k., dėl kairės akies 3-iojo laipsnio bei dešinės akies 1-ojo laipsnio nudegimų pristatė vyrą (gim. 1982 m.). Jis paaiškino, kad tą pačią dieną jį sužalojo sprogusi petarda. Vyras, suteikus medicininę pagalbą, gydosi ambulatoriškai.

Sausio 1 d. 0.29 val. į Vilniaus ligoninę dėl kairės plaštakos 3-5 pirštų atvirų lūžių ir delnakaulio lūžimo kreipėsi vyras (gim. 1979 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną Vilniaus r., Rudaminos k., Naujoji g., susižalojo, rankoje sprogus petardai. Vyras gydosi namuose.

Sausio 1 d. 0.29 val. į Vilniaus ligoninę dėl kairės plaštakos 1-o ir 3-io pirštų atvirų lūžių su audinių defektu kreipėsi vyras (gim. 1979 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną Vilniaus r., Marijampolio sen., Kalvelių k., susižalojo, rankoje sprogus petardai. Vyras gydosi namuose.

Sausio 1 d. apie 0.34 val. į Vilniaus ligoninę dėl dešinės plaštakos 1-3 pirštų amputacijos kreipėsi vyras (gim. 1987 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną Vilniuje, Taikos g., susižalojo rankoje sprogus petarda. Vyras, suteikus medicininę pagalbą, gydosi ambulatoriškai.