Naktinis reidas prasidėjo Čiobiškio ir Buivydiškių gatvių sankryžoje. Šioje vietoje buvo nubaustas pirmas ir paskutinis pažeidėjas.

Pareigūnų stabdomas „Ford“ automobilis nesustojo, bet nurūko šalia stovėjusios mokyklos link. Jaunas automobilio vairuotojas dar bandė bėgti, tačiau pastebėjo, kad nebėra kur.

Vilniaus kelių policijos pareigūnams toks vairuotojo elgesys pasirodė įtartinas, todėl nusprendė atidžiai jį patikrinti.

24 metų jaunuolis, pasakęs savo tariamą vardą ir pavardę, teigė, kad vairuotojo pažymėjimo su savimi neturi. Pareigūnai, pradėję tikrinti žmogaus duomenis, pastebėjo, jog nuotraukoje yra visai kitas asmuo. Bandant išpešti iš automobilio vairuotojo tiesą, policininkai vyruko klausinėjo įvairiausių klausimų.

Lemtinga vairuotojo klaida slypėjo klausime apie žmoną. Pareigūnai tikrindami duomenis pastebėjo, kad asmuo buvo vedęs, todėl to jie ir paklausė „Ford“ automobilio vairuotojo. Šis teigė, kad niekada neturėjo žmonos, o taip jo priedanga sugriuvo.

Jaunuolis prisipažino, kad apsimetė kitu žmogumi, o ir vairuotojo pažymėjimą yra praradęs. Laiku nepraėjęs mokymų jaunuolis nebegalėjo gauti naujo vairuotojo pažymėjimo.

Už tokį pasivažinėjimą jam teks susimokėti nemenką baudą.