Policijoje užregistruotų eismo įvykių metu, pirminiais duomenimis, sužaloti 4 asmenys.

Apie 11.35 val. gautas pranešimas, kad Kauno r., Paražėlių kaime, vyro (gim. 1964 m.) vairuojamas automobilis „Audi“ vingyje nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Vairuotojas blaivus. Į gydymo įstaigą dėl patirtų sužalojimų pristatyta keleivė (gim. 1937).

Apie 11.40 val. Kaune, Birželio 23-osios g., susidūrė 3 automobiliai: vyro vairuotas BMW, moters vairuotas „Audi“ ir senjoro vairuotas „Ford“. Eismo įvykio metu sužalota ir į gydymo įstaigą pristatyta 71 metų „Ford“ keleivė.

Apie 13 val. Kaune, Raudondvario pl., susidūrė du automobiliai: vyro (gim. 1991 m.) vairuojamas „Škoda“ ir vyro (gim. 1989 m.) „Subaru“. Į gydymo įstaigą pristatyta „Škoda“ keleivė (gim. 1983 m.). Abu vairuotojai blaivūs.

Apie 13.10 val. Kauno r., Raudondvario sen., Netonių kaime, dėl galimai slidžios kelio dangos, nesuvaldytas automobilis „Peugeot 307“ nuvažiavo nuo kelio. Į gydymo įstaigą pristatyta automobilio vairuotoja (gim. 1996 m.).

Eismo sąlygos kelyje sudėtingos, tad pareigūnai primena vairuotojams būti atidiems, pasirinkti saugų važiavimo greitį bei laikytis saugaus atstumo tarp transporto priemonių.