17-metis gimnazistas buvo nužudytas praėjusį sekmadienį, gruodžio 10-ąją, Panevėžyje, kai vakare daugiabučių kiemais ėjo namo. Jį kažkas užpuolė ir nudūrė S. Dariaus ir S. Girėno g.

Šią žmogžudystę tiriantys policijos pareigūnai dirba dieną naktį. Kaip oficialūs liudytojai byloje jau apklausta keliasdešimt žmonių. Kai kurie iš jų į policiją kreipėsi patys.

„Kiekviena informacija naudinga. Pareigūnai dėlioja bendrą vaizdą - kas tą vakarą vyko nužudymo vietos apylinkėse“, - sakė R. Galkauskienė. Paklausta, ar šis miesto rajonas kuo nors išsiskiria, policijos atstovė sakė: „Tai niekuo neišsiskiriantis rajonas - būna pavienių įvykių. Jis nei itin saugus, nei itin pavojingas“.

Vietos gyventojų manymu, vaikiną nužudyti galėjo netoliese esančiame prastos reputacijos alaus bare besirenkantys narkomanai ar girtuokliai. Bet policija, bent kol kas, šios versijos neišskiria iš kitų. „Alaus baro versija - viena iš daugybės. Ji nei patvirtinta, nei paneigta“, - sakė VPK Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė.