Krašto apsaugos ministerija praneša, kad antradienį, kariuomenei gavus Policijos departamento pagalbos prašymą, Balsiuose (Vilniaus raj.), pasiklydusios moters paieškai iš Kauno paieškos ir gelbėjimo posto pakilo Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparnis „Mi-8“.

Sraigtasparnis pakilo apie 12.15 val. Deja, bet moteris nebuvo rasta. Policija informavo, kad aplinka buvo tikrinama termovizoriu.

Antradienį Emilijos Puodžiukienės Bajoruose esančiuose miškuose ieškojo kinologai ir gausios policijos pareigūnų pajėgos.

Vilniaus apskrities policijos komisariato komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius DELFI pasakojo, kad pirmadienį policijos pareigūnai moters paiešką vykdė iki vidurnakčio.

75 metų Emilija Puodžiukienė pradingo sekmadienį apie 12 val. Į DELFI kreipusis moteris pasakojo, kad jos močiutė iš namų išėjo nepastebėta.

Emilijos požymiai: apie 160 cm ūgio, labai liekno kūno sudėjimo, žilų, trumpų plaukų, dėvėjo juodos spalvos megztinį, tamsiai mėlynos spalvos džinsines kelnes, avėjo juodos spalvos batelius su raišteliais, mūvėjo rudeninę juodos spalvos skrybėlę su juodu kaspinu, buvo su verstos odos kailiniais, ilgais, žemiau kelių, tamsiai rudos spalvos. Taip pat su savimi turėjo juodos spalvos rankinuką.

Pasak Vilniaus apskrities policijos komisariato komunikacijos poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius pirmadienį policijos pareigūnai moters paiešką vykdė iki vidurnakčio.

Taip pat ir socialiniame tinkle „Facebook“ dingusios moters anūkė paskelbė pagalbos šauksmą. „Mylima močiutė turi atminties ligą, įtariame, kad pasiklydo. Gal kokiame prekybos centre matėt ar viešajame transporte. Bet kokia informacija yra labai vertinga,“ - rašė ji.

Jei matėte šią senolę ar turite bet kokios informacijos,prašoma informuoti policiją numeriu 112.