Praėjusį penktadienį anksti ryte Kauno rajone, kelio Kaunas-Šakiai 16-ame kilometre, mikroautobusui "Ford Tranzit" nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į pakelės medį, vienas žmogus žuvo, dar trys buvo sužeisti. Nukentėjusiuosius iš aplamdyto automobilio ištraukė ugniagesiai gelbėtojai.

Avarijoje žuvo 67 metų keleivis Šakių rajono gyventojas P.P. ir susižalojo mikroautobusu vykusi trijų asmenų šeima.

Pirminiais policijos duomenimis, 40-metis vairuotojas J.Š. nepasirinko saugaus greičio. Anot pareigūnų, avarijos metu eismo sąlygos buvo sunkios. Įvykį tiria Kauno rajono kelių policijos pareigūnai.

Dar vienas žmogus penktadienį žuvo Vilkaviškio rajone.

Kelio Marijampolė-Kybartai 38-ame kilometre 38 metų D.Š. vairuojamas automobilis "Ford Fiesta", vairuojamas D.Š., partrenkė ir mirtinai sužalojo dviračiu važiavusį Rusijos pilietį, Karaliaučiaus gyventoją 43 metų D.R.

Šeštadienio vakarą Panevėžio rajone, kelio Panevėžys-Šiauliai 8-ame kilometre, automobilis "Mazda 626", vairuojamas 36 metų S.P., partrenkė ir mirtinai sužalojo kelio važiuojamąja dalimi ėjusį apie 45-50 metų amžiaus nenustatytos asmenybės vyriškį.

Tą patį vakarą kelio Mažeikiai-Skuodas 4-tame kilometre, automobilis "Audi 100", vairuojamas 22 metų V.S., lenkdamas autobusą "Mercedes-Benz 305", išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su automobiliu " BMW 735" bei trenkėsi į autobuso šoną.

Automobilio "Audi 100" vairuotojas nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė.

Įvykio metu buvo sužeistas ir "BMW 735" vairuotojas 23 metų E.B. Jis gydosi namuose.

Ankstų sekmadienio rytą Šalčininkų rajone, kelio Vilnius-Šalčininkai 39-ame kilometre 27 metų A.V. vairuojamas automobilis "Volkswagen Golf" išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su 42 metų H.R. vairuojamu sunkvežimiu "KAMAZ".

Avarijoje buvo mirtinai sužalotas automobilio "Volkswagen Golf" vairuotojas, o kartu važiavę 27 metų M.M. ir 26 metų A.L. patyrė įvairius sužalojimus ir gydomi ligoninėje. Iš lengvojo automobilio nukentėjusiuosius ištraukė ugniagesiai.

Tą pat dieną Kretingos rajone, Kvecių kaime, 30-mečio S.Ž. vairuojamas automobilis "Volkswagen Caddy" patrenkė ir sužalojo keliu ėjusį nenustatytos asmenybės 60-ties metų vyriškį. Nukentėjusysis ligoninėje mirė.

Sekmadienio vakarą Vilniuje, Kirtimų gatvėje 28 metų V.P. vairuojamas automobilis "Honda Civic" partrenkė du pėsčiuosius.

Įvykio metu žuvo 18-metis A.U.

Kitam pėsčiajam 37 metų F.M. lūžo kaulai, buvo sumušta galva. Jis gydomas ligoninėje.

Avarijoje nukentėjo ir automobilio vairuotojas. Jis gydosi namuose. Avarijos aplinkybės tiriamos.

Didelė eismo nelaimė įvyko sekmadienio naktį Šiaulių rajone. Susidūrus dviem automobiliams, nukentėjo 8 žmonės. Iš jų 2 gydomi ligoninėje, kiti - namuose.

Pasak policijos, Šiaulių rajone, kelio Šiauliai-Palanga 28-ame kilometre, 23 metų A.D. vairuojamas automobilis "BMW 525" lenkdamas tos pačios krypties eismo juosta važiuojantį automobilį "Volkswagen Multivan", į jį atsitrenkė ir nuvažiavo nuo važiuojamosios kelio dalies.

Avarijos metu automobilis "Volkswagen" nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Per avariją rimčiau nukentėjo "Volksawgen Multivan" važiavusios keleivės - 21 metų L.J. ir 19-metė J.N. Jos paguldytos į ligoninę.