Policija praneša, kad lapkričio 10 d. apie 07.18 val. Tauragėje, Dariaus ir Girėno g., prie prekybos centro „Lidl“ ant važiuojamosios kelio dalies, prie pėsčiųjų perėjos, buvo rastas partrenktas ir mirtinai sužalotas 7-erių metų berniukas.

BNS praneša, kad Tauragės apskrities policijos atstovė Lina Banienė sakė, jog automobilio vairuotojas nustatytas.

„Jis yra blaivus“, – BNS pranešė L. Banienė. Įtariamąjį surado pareigūnai.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai prašo atsiliepti eismo įvykio liudininkus, kurie matė, kaip transporto priemonė partrenkė mažametį.

Taip pat pareigūnai prašo atsiliepti nuotraukoje esančios transporto priemonės savininką, kuris stovėjo prie pėsčiųjų perėjos ir matė eismo įvykį.

Berniuką mirtinai partrenkęs sunkvežimis su savim vežėsi medžiui smulkinti skirtą įrangą.

Įvykį mačiusius ir galinčius suteikti naudingos informacijos prašome apie tai informuoti Policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270; Anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952; Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (490)