Įmonės „Vlantana“ generalinis direktorius Antanas Stončius DELFI sakė, kad į Ispaniją kartu vyko du sunkvežimiai, vieną jų vairavo Ukrainos pilietybę turintis vyras. Mirties priežastis dar nėra aiški, tačiau A. Stončiaus žiniomis, žmogus buvo rastas sukniubęs prie automobilio, stovėjimo aikštelėje.

Internete po nelaimės pasirodė informacija, kad toje aikštelėje sukiojasi rumunai, kurie vykdo krovinių ir kuro plėšimus, vyras galėjo būti nužudytas dėl krovinio. Tačiau A. Stončiaus žiniomis, krovinys nebuvo paliestas ir sakė, kad tokios versijos patvirtinti jis negali.

Įmonės „Vlantana“ vadovas sako, kad turi labai mažai žinių apie įvykį, nieko panašaus apie užpuolimą ar kokį kitą nusikaltimą jo neinformavo nei teisėsaugos, ambasados atstovai.

„Savaitgalį žinių iš Ispanijos teisėsaugos gavome labai nedaug. Visgi, nemanau, kad vyras buvo užpultas, nes krovinys nepažeistas. Kol kas tik tiek ir pranešta, kad jis rastas negyvas prie pat mašinos. Skaudi nelaimė, teisėsaugos pareigūnai ieškojo artimųjų, o vyro asmens ir kiti dokumentai, buvo rasti vietoje“, – DELFI sakė tarptautinius krovinių pervežimus vykdančios įmonės „Vlantana“ vadovas.

A. Stončius išreiškė užuojautą darbuotojo artimiesiems dėl netekties. Anot A. Stončiaus, žmogus nebuvo labai jaunas, tačiau ar mirė dėl sveikatos sutrikimo, ar susižalojo, ar yra kita mirties priežastis, paaiškės atlikus tyrimą.