Policija praneša, kad trečiadienį, apie 21 val., Kaune, Ateities plente, automobilis „Mercedes-Benz E220“ su vokiškais numeriais, vairuojamas 40-mečio Kirgizijos piliečio, nepakluso policijos pareigūnų reikalavimui sustoti. Dideliu greičiu bandydamas pasprukti (gaudynės tęsėsi maždaug 10 minučių), nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į kelio atitvarus, po to į betoninį kelio apšvietimo stulpą, nulauždamas jį ir, galiausiai, susidūrė su tarnybiniu policijos automobiliu „Škoda Yeti“.

Eismo įvykio metu nukentėjo policijos automobilyje važiavę pareigūnai, dėl patirtų sužalojimų jie gydomi ambulatoriškai. Pirminiais duomenimis, eismo įvykį sukėlęs vairuotojas buvo neblaivus, tačiau atsisakius pasitikrinti girtumą, vyras buvo pristatytas į medicinos įstaigą.

Vyriausiasis patrulis A. S. (gim. 1990 m.) ir kartu važiavęs vyriausiasis patrulis Č. P. (gim. 1997 m.) dėl įvairių sumušimų ir nubrozdinimų gydomi ambulatoriškai. „Mercedes“ vairuotojas dėl kojos sužalojimo gydomas ambulatoriškai. Pristatytas į komisariatą, alkotesteriu nustatyti girtumą atsisakė, ligoninėje paimtas kraujo mėginys tyrimui.

Apie neblaivų vairuotoją policijai pranešė pilietiški žmonės.