Iki vidurnakčio baudą užsidirbo tik vienas vairuotojas - Upės g. buvo sustabdytas „Ford Mustang“ be priekinio numerio.

Netoli reido vietos, Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvių sankryžoje įvyko avarija: apie 23 val. į BMW, stovintį prie šviesoforo, trenkėsi „Jaguar“. Žmonės nenukentėjo, tačiau sudaužyti automobiliai („Jaguar“ itin smarkiai). Avarijos kaltininkas buvo akivaizdžiai girtas. Jis atsisakė tikrintis alkotesteriu, o tai prilyginama sunkiam girtumui.

Apie 1 val. reide dalyvaujantys patrulių ekipažai atvažiavo į Geležinio Vilko g. Netoli tunelio pareigūnai matavo abiem kryptimis važiuojančių automobilių greitį (toje vietoje leidžiamas 60 km/val. greitis).

Už nustatyto greičio viršijimą daugiau kaip penkiasdešimt kilometrų per valandą ne tik skiriama bauda nuo 450 iki 550 eurų, bet dar ir atimama teisė vairuoti nuo 1 iki 6 mėnesių.

Pirmasis įkliuvo taksistas, automobili „Toyota Corolla“ lėkęs 115 km/val. greičiu.

Po to buvo sustabdytas 112 km/val. greičiu važiavęs automobilis „Toyota Prius“, į kurį buvo susigrūdę šeši žmonės: penki vaikinai ir mergina. Vairuotojas - 20-metis Justinas - labai nenorėjo būti fotografuojamas, sakė, kad bijo mamos, o paskui pats ėmė fotografuoti reido dalyvius.

„Infinity“ važiavo 119 km/val., o BMW - 114 km/val. „CityBee“ automobilio „VW Golf“ vairuotojas lėkė net 142 km/val. greičiu. Beje, pastarasis vairuotojas dar ir išgėręs buvo, bet leidžiamos ribos neviršijo - 0,17 prom.

Didžiausia bausmė laukia vos 10 mėnesių stažą turinčio vaikino, kuris, vairuodamas taksi automobilį „Toyota Prius“, važiavo 113 km/val. Pradedantieji vairuotojai už tokį greičio viršijimą baudžiami 450-550 eurų bauda ir netenka vairuotojo pažymėjimo nuo vienerių iki pusantrų metų.

Keletas vairuotojų užsidirbo nemažas baudas, tačiau išsaugojo vairuotojo pažymėjimus: „Audi S5“ važiavo 101 km/val. greičiu, „Mercedes“ - 95 km/val., „Nissan“ - 103 km/val., „Renault Megane“ - 109 km/val., „Volvo“ (taksi) - 95 km/val. Beje, paaiškėjo, kad pastarasis taksistas nesusimokėjęs trijų baudų už nedidelius greičio viršijimus, užfiksuotus stacionariais greičio matuokliais.

Du vaikinai neteks teisės vairuoti, nors leidžiamą greitį viršijo kiek daugiau, nei 30 km/val. Nes abu neturi dviejų metų vairavimo stažo. „Citroen“ važiavo 94 km/val. greičiu. „CityBee“ automobilį „Fiat“ vairavęs Gruzijos pilietis važiavo 97 km/val. greičiu. Pradedantieji vairuotojai už tokį greičio viršijimą baudžiami 120-170 eurų bauda teisės vairuoti atėmimu 3-6 mėnesiams.

Paskutinis įkliuvo „Volvo“ vairuotojas. Užfiksavus 107 km/val. greitį, vairuotojas, vis dar nepastebėdamas policininkų, akivaizdžiai dar labiau nuspaudė akceleratorių. Sustabdžius paaiškėjo, kad su mergina važiuojantis vairuotojas dar ir girtas - 1,14 prom.