Visoje Jungtinėje Karalystėje išgarsėjęs incidentas vasario mėnesį įvyko Scaraborough’o mieste esančioje „Domino“ picerijoje. Į ją vėlai vakare užsukę Daniella Hirst (29 m.) ir Craig’as Smith’as (31 m.) užsisakė picą, o kol ji buvo gaminama porelė ėmė glėbesčiuotis.

Tačiau glamonėmis jie neapsiribojo – netrukus moteris prie prekystalio ėmė tenkinti savo partnerį oraliniu būdu, o vėliau nusimovė džinsus ir kasininko bei kitų picerijos darbuotojų akivaizdoje pora atliko lytinį aktą, rašo tiesa.com.

Visa tai užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros, o įrašas išplito internete.

„Aš esu plačių pažiūrų sekso atžvilgiu, seksas viešoje vietoje – tai būdas patirti nepatirtą jaudulį. Aišku, mes nesitikėjome, kad kas nors mus nufilmuos, o įrašas išplis internete“, – kalbėjo tuomet D. Hirst, kurią užplūdęs dėmesys labiau džiugino, nei nuliūdino: ji mielai dalijo interviu, fotografavosi.

Tačiau ketvirtadienį teisme dėmesiu ji nesidžiaugė ir komentarų nedalijo, o kai posėdžio metu kaip įrodymas buvo pademonstruotas vaizdo įrašas, moteris užsidengė akis. Iš teismo salės ji išėjo įsiutusi ir su niekuo nekalbėjo.

D. Hirst ir C. Smith’as pripažinti kaltais dėl viešosios tvarkos pažeidimo, jų elgesys apibūdintas kaip „šlykštus“. Vyras posėdyje nedalyvavo, mat šiuo metu yra už grotų dėl kitų savo savo nusižengimų įstatymui.

Pora bausmę už savo poelgį išgirs spalio 17-ąją.