Trys mokiniai iš Markt Tri mokyklos ir vienas iš East Poinsett mokyklos teigia turėję seksualinių santykių su J. L. Goline, kuri 2016 m. nuo sausio iki balandžio dirbo šioje mokykloje.

J. L. Goline susirašinėjo su mokiniais, o žinutėse vis daugėjo seksualių užuominų, rašoma bylos medžiagoje.

Vienas mokinys tvirtino, kad mokytoja žinute pasikvietė jį į savo butą, ten jie intymiai santykiavo. Kitas mokinys sakė, kad mokytoja jį automobiliu nusivežė į savo butą Džonsbore, ten jie du kartus seksualiai santykiavo. Mokinys sakė policininkams, kad tą patį vakarą mokytojos bute lankėsi dar vienas mokinys.

Trečias mokinys papasakojo policijai, kad J. L. Goline siuntinėjo jam žinutes su seksualiomis užuominomis, taip pat atsiuntė savo apsinuoginusios nuotrauką. Mokinio teigimu, mokytoja gyrė jo išvaizdumą ir „parašė, kad norėtų su juo pasimylėti, tik jis per jaunas“.

Kaip rašė „Arkansas Online“, mokytoja teisėsaugininkams sakė turėjusi intymių santykių su mokiniais, tik galvojusi, kad vienam iš jų – 18 metų, „nors iš tiesų jis buvo gerokai jaunesnis, nei jai sakė“.

Kaip rašoma bylos medžiagoje, J. L. Goline verkė direktoriaus Matto Wrighto kabinete, kai jis ruošėsi skambinti į Arkanzaso vaikų pagalbos tarnybą. Paklausta, ar turėjo neleistinų santykių su mokiniais, mokytoja atsakė: „Neketinu prarasti savo vyro“. Tačiau pridūrė: „Mes mylėjomės“.

Trečiadienį po pietų J. L. Goline buvo sulaikyta ir uždaryta į Kreighedo kardomąjį kalėjimą, paskui jai buvo paskirtas 5 000 dolerių užstatas.

Teismo posėdis numatytas spalio 31 d.

Jei buvusi mokytoja bus pripažinta kalta, jei gresia nuo 10 iki 40 metų kalėjimo arba įkalinimas iki gyvos galvos.