Šokiruojančiame įraše matyti kaip sunkiai savo emocijas valdanti, suirzusi auklė viena ranka laikydama verkiantį, vos devynių mėnesių kūdikį galingu smūgiu sviedžia jį į vaikišką lovelę tarsi lėlę. Krentančio vaiko garso būta tokio stipraus, kad sunku patikėti, jog mažylė apskritai liko sveika ir gyva. Vaikui ėmus dar labiau verkti auklė griebia kūdikį už kojytės ir nešasi į kitą kambarį.

Įtarimų apie netinkamą auklės elgesį su dukrele Theronams kilo tuomet kai ant vaiko kūnelio jie pastebėjo mėlynes. Įrengta slapta kamera atskleidė šokiruojančią ir sunkiai suvokiamą tiesą.

Peržiūrėję kameros užfiksuotą vaizdą tėvai sunkiai valdė emocijas ir nedelsiant pranešė apie auklės elgesį policijai, rašo tiesa.com

Auklė buvo areštuota praėjusį penktadienį ir jai pareikšti kaltinimai dėl pasikėsinimo nužudyti kūdikį. Pirmadienį į laisvę už užstatą norėjusi patekti siaubūnė savo nepasiekė. Teismas pratęsė jos suėmimą iki kol vyks tyrimas.

Annmarie tvirtina, kad Laila šiuo metu jaučiasi gerai, tačiau ji pati vis dar yra sukrėsta.

„Sunku buvo tai matyti. Keletą dienų negalėjau nei valgyti, nei miegoti. Nenoriu nė įsivaizduoti, kaip ilgai tai tęsėsi“, - sakė mama.