Internetinis naujienų portalas „Sekundė“ rašo, kad ketvirtadienį, apie 2.41 val., 84-erių vilnietis policijai pranešė, kad prieš valandą buvęs apvogtas prie Panevėžio autobusų stoties esančiame Savanorių a. skverelyje.

Pasak vilniečio, nepažįstamas vyriškis iš jo palto kišenės ištraukė piniginę su solidžia suma pinigų – 3100 eurų ir 100 Afrikos kongų.

O trečiadienio naktį, apie 3.10 val. 41-erių panevėžietė pastebėjo, kad iš Panevėžio Katedros g. pavogtas jos automobilis „Opel Astra“.

Savininkė nuostolį įvertino 950 Eur.

Apie 8 val. Radviliškio g. 47-erių panevėžietė pastebėjo išdaužtą automobilio kairės pusės užpakalinių durelių stiklą. Iš mašinos salono pavogta magnetola bei akiniai nuo saulės. Nuostolis siekia 1200 Eur.

Tą patį rytą, apie 6.30 val., 66-erių Panevėžio rajono gyventoja rado apiplėštą sodybą, esančią Miežiškių seniūnijos Tumagalio kaime. Sugadinę sodybos tvorą ir nuplėšę garažo durų spyną vagys išnešė keturias plastikines talpas po 20 l benzino, benzininį trimerį, benzininę žoliapjovę, kalnų dviratį, elektrinį kompresorių padangoms pripūsti, įvairių metalinių įrankių ir net 15-iolika kalakutų. Šeimininkė nuostolį vertina 1125 Eur.