Apie antrą valandą nakties Meistrų gatvėje nuolatinę saugomų objektų priežiūrą ir kontrolę vykdantis saugos tarnybos „Sigreta“ kontrolės ir prevencijos skyriaus specialistas atsitiktinai pastebėjo asmenį, vežimėliu vežantį metalinius vamzdžius. Įtaręs galimą vagystę iš šalia esančių teritorijų, apsaugos darbuotojas apie įvykį pranešė policijai. Įžvalgumas pasitvirtino – vyras prisipažino vogęs ir buvo sulaikytas.

Maždaug po valandos tas pats kontrolės ir prevencijos skyriaus darbuotojas ant Žaliojo tilto pastebėjo be šviesų važiuojantį ir įtartinai manevruojantį lengvąjį automobilį „Ford“. Apie galimai neblaivų vairuotoją apsaugininkas pranešė policijai, o paskui neadekvačiai vairuojamą ir vingiuojantį per eismo juostas automobilį sekė iki Minties ir Žirmūnų gatvių sankryžos, kol atvyko policija.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo neblaivi moteris. Jai nustatytas 2,33 prom. girtumas. Girtos vairuotojos viražus per sostinę nufilmavo saugos tarnybos „Sigreta“ automobilyje įrengta vaizdo fiksavimo įranga.

„Mūsų darbuotojai ne tik vykdo tiesiogines pareigas ir įsipareigojimus savo klientams, tačiau aktyviai prisideda ir prie viešosios tvarkos palaikymo bei reaguoja į bet kokius pažeidimus, kuriuos pastebi darbo ar net laisvalaikio metu, - sakė saugos tarnybos „Sigreta“ vadovas Tomas Reventas. – Pilietiškumas, sąmoningumas ir neabejingumas savo miestui yra vienos svarbiausių savybių norint užtikrinti saugią visuomenę ir šios savybės saugos tarnyboje yra nuolat skatinamos“.