Policija praneša, kad rugpjūčio 28 d. Klaipėdos apskr. vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, praėjus mažiau nei parai po įvykdyto plėšimo, sulaikė 1985 m. gimusį vyrą, kuris galimai naktį įsibrovė į kebabų kiosko patalpas Taikos pr. ir grasindamas darbuotojai buitiniu peiliu iš kasos pagrobė 150 eurų. Moteris teigė, jog rugpjūčio 27 d., prieš pat vidurnaktį, į neužrakintą kioską įsibrovė vyriškis, kuris grasindamas peiliu pareikalavo pinigų.

Apklausus nukentėjusiąją ir išgirdus plėšiko apibūdinimą, pareigūnams kilo įtarimų jog šis plėšimas galėjo būti įvykdytas to paties asmens, kuris rugpjūčio 21 d. taip pat Taikos pr., Klaipėdoje, apiplėšė kitą kebabų kioską – tuomet apie 21.45 val. 1993 m. gimusiai kiosko darbuotojai palikus neužrakintas patalpų duris, į vidų įsibrovė nepažįstamas vyras, kuris šiurkščiai nustūmęs pardavėją, apieškojo patalpas ir iš kasos pasisavino 130 eurų.

Negana to, pareigūnams sulaikius ir apklausiant įtariamąjį, paaiškėjo, jog šių metų rugpjūčio 17 d. Klaipėdoje, Taikos pr. įvykdytas degalinės apiplėšimas – taip pat galimai jo darbas. Naktį, apie 01.45 val. į degalinę įsibrovęs įtariamasis grasindamas dujų balionėlių 1992 m. gimusiai degalinės operatorei, pareikalavo atiduoti kasoje buvusius pinigus, bei pačiupęs 120 eurų paspruko.

Nusikaltimo nuosavybei tyrimo valdybos ir Klaipėdos m. policijos komisariato kriminalistai atlieka tyrimą aiškinantis ir kitų įvykių aplinkybes, mat įtariama, jog šis asmuo galėjęs įvykdyti dar šešias vagystes Klaipėdos mieste.