Pareigūnai praneša, kad rugpjūčio 25 d. apie 15.30 val. Karo policijos radijo ryšio sistemų technikas gr. Ruslan Selin ir Karo policijos Vilniaus įgulos 2-ojo karo policijos būrio 1-ojo skyriaus karo policininkas vyr. eil. Mantas Pranskūnas nuosavu automobiliu po tarnybos vyko namo. Važiuodami Vokiečių gatve jie pastebėjo bėgantį asmenį, kurį iš paskos vijosi vyras, šaukdamas aplinkiniams sulaikyti vagį. Vangios ir neryžtingos pavienių praeivių pastangos nedavė jokių rezultatų ir bėgliui kiekvieną kartą vis pavyko išsisukti nuo bandančiųjų jį sulaikyti.

Karo policininkai pradėjo vytis tariamą vagį savo automobiliu ir po neilgų gaudynių jiems pavyko užspęsti jį į aklavietę.

Bėglys, supratęs, kad neišeis pasprukti, pradėjo derėtis, sakydamas, kad nieko blogo nepadarė ir nieko draudžiamo neturi. Karo policininkai pareikalavo asmenį likti vietoje, kol bus išaiškinta visa situacija. Tuo metu atbėgo asmenį besivijęs vyras ir paaiškino, kad bėglys apiplėšė juvelyrinę parduotuvę.

Supratęs, kad išsisukti nepavyks, įtariamasis pabandė vėl sprukti, bet buvo sulaikytas karo policininkams panaudojus jėgą. Įvykio aplinkybėms aiškintis buvo iškviesti policijos pareigūnai. Jų belaukiant atvyko juvelyrinės parduotuvės savininkė, kuri paaiškino, kad šis bėglys jau ne kartą bando apiplėšti jos parduotuvę, bet kiekvieną kartą jam pavykdavo išsisukti. Netrukus atvykusiems policijos pareigūnams buvo paaiškinta situacija ir perduotas įtariamasis.

Pasibaigus įvykiui, parduotuvės savininkė negailėjo karo policininkams padėkos žodžių už neabejingumą ir gerai atliktą darbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)