Policijai apie šį įvykį pranešta 20.12 val.

Susidūrė du automobiliai. Vieno iš jų vairuotojas, pirminiais duomenimis, girtas. Jis sužalotas. Vairuotojas (gim. 1981 m.), neturintis teisės vairuoti, buvo prispaustas, iš automobilio jį išlaisvino ugniagesiai gelbėtojai. Greitoji pagalba vyrą išvežė į ligoninę, ten jam nustatytas šlaunikaulio lūžimas ir 0,80 prom. girtumas.

Kiek vėliau, įvykio vietoje apžiūrėjus kitus avarijos dalyvius, nutarta į ligoninę apžiūrai vežti ir tris vaikus (du 11 ir vienas 12 metų), buvusius automobilyje BMW.

„Audi 80“ didžiuliu greičiu važiavo priešpriešine eismo juostą, BMW vairuotojas dar bandė išvengti susidūrimo, tačiau trauktis nebuvo kur.

Automobiliai labai smarkiai sudaužyti. „Audi“ vairuotojas, pasak liudininkų, buvo akivaizdžiai girtas, automobilyje mėtėsi nugertas degtinės butelis. Vyras sužalotas ne itin smarkiai.

BMW važiavo sutuoktinių pora ir trys vaikai (du minėtosios poros ir 11-metis vaikų draugas). Mažamečiai į ligoninę išvežti apžiūrai.

Dėl avarijos Žaliųjų ežerų g. buvo susidariusi maždaug dviejų kilometrų spūstis.

Po apžiūros ligoninėje, medikai BMW važiavusių sutuoktinių abiem vaikams leido vykti į namus. Tačiau trečiąjį mažametį teko paguldyti į ligoninę.