Rugpjūčio 4 d. Policijos departamentas paviešino pranešimą, kad visos Europos policijos taikinyje – Paulius Tamoševičius. Šis 30 metų vyras dėmesio centre atsirado dėl įvykdytų nusikaltimų.

„Most Wanted“ tinklapyje P. Tamoševičius atsidūrė antroje vietoje. Jis kaltinamas nužudymu ir sunkiu kūno sužalojimu.

Šis vyras karu su bendrais savo auką automobiliu nuvežė į Vilkaviškio r. Baltrakio kaime esančią sodybą, kur su bendrininkais jį mirtinai sumušė.

Tinklapyje eumostwanted.eu pirmoji vieta taip pat atitenka lietuviui. 50 metų Vygantas Panka gerai žinomas Lietuvoje. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai šio asmens ieško jau nuo 2015 metų liepos 22 d.

V. Panka yra kaltinamas narkotinių medžiagų platinimu dideliais kiekiais. Buvo rasta net 600 kg kokaino siunta. Tai milžiniškas kiekis narkotikų, kuris buvo siunčiamas iš Kolumbijos. Šis nusikaltėlis laikomas pagrindiniu siuntos organizatoriumi.

Trečią vietą sąraše užima A. Ringaila. Taip pat gerai žinomas Lietuvoje. Šio nusikaltėlio ieško Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Jis nuo teisėsaugos pradėjo slapstytis jau 2014 metų birželio 20 dieną.

Šis vyras į tokią aukštą vietą pakilo ne šiaip sau. 37 metų vyras kaltinamas neteisėta prekyba narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis. Be to, jis kaltinamas aktyviu dalyvavimu nusikalstamoje organizacijoje.

A. Ringaila buvo garsios Kauno „Agurkinių“ nusikalstamos grupuotės narys. Prieš pabėgdamas iš Lietuvos jis susirinko nemažą sumą pinigų iš buvusių bendrininkų. Tada jis apgavo savo bendrus, teisėsaugininkus ir paspruko.