Pranešama, kad jai nuo užpuolikų pavyko pasprukti, nors peiliu buvo smarkiai sužalotas kaklas. Ji iškvietė policiją. Nurodytu adresu atvykę pareigūnai iš pradžių nerado nieko įtartino, tačiau pakartotinai apžiūrėję namus didžiuliame šaldiklyje aptiko šiurpų radinį - sukapotą jauną moterį.

Tą patį vakarą buvo sulaikyti trys asmenys. Vienas iš jų – namų renovaciją vykdęs statybininkas.

Kam tiksliai priklauso namai, kol kas nežinoma. 1,5 mln. svarų vertės objekte vyko renovacijos darbai, galiausiai namas turėjo būti padalintas į du būstus.

Prisistatyti atsisakęs kaimynas žurnalistams sakė: „Giminaičiai man sakė, kad tas įtariamasis yra azijietis. Doveryje jis buvo sulaikytas bebandantis sprukti iš šalies. Girdėjau, kad jis pagrobė tas dvi merginas. Vieną nužudė ir supjaustė gabalais, o kitai bandė perrėžti gerklę“.

Šeimos, kurioje įvyko tragedija, draugas „The Sun“ pasakojo: „Merginos susidraugavo su grupele vaikinu. Viena netgi norėjo tekėti už vieno iš jų. Šeima tokios nešlovės nebūtų pakėlusi“.

39 metų kaimynė Bernett Thrones teigia, kad tą vakarą girdėjusi triukšmą, esą kažkas labai garsiai beldė į tų namų duris. Nors situacija jai ir sukėlusi įtarimų, nemanė, kad tai rimta, kol neatvyko policijos pareigūnai.

Iš viso jau sulaikyti trys įtariamieji – 33 ir 28 metų vyrai, kurie įtariami nužudymu, ir 29 metų moteris, įtariama bendrininkavimu.

Policijos detektyvo Samo Price‘o teigimu, 19 metų merginos mirtis įvardijama kaip nužudymas, o 21 metų moters patirtas sužalojimas – kaip pasikėsinimas nužudyti.

Anot pareigūno, bent jau šiuo metu spėjama, kad merginos į minėtuosius namus buvo atviliotos. Be to, pareigūnai sako, kad jos greičiausiai pažinojo žudikus. Tikslūs nusikaltimo motyvai kol kas nenustatyti.